Bestelling

Bestellen kan via email, telefonisch, via de webwinkel of in onze zaak (na afspraak).

 

In de webwinkel kan u betalen met Bancontact, KBC, Belfius, ING, IDeal, Sofort of via overschrijving. Bij afhaling betaalt u met uw smartphone via de Payconiq Bancontact app of contant. 

 

Onze contactgegevens vindt u hier.


Levering

De robot wordt gratis bij u afgeleverd in België. Bij de uitlevering binnen de 30 km van Alrobo, omvat onze service bovendien een toelichting voor installatie, gebruik en onderhoud .

 

Voor accesoires en onderdelen schakelen we een courierdienst of de post in en worden transportkosten doorgerekend.

 

Vanzelfsprekend kan u elke aankoop, na afspraak, ook afhalen en ter plaatse betalen.

Garantie

Robomow

Voor de Robomow 2018, 2019 en 2020 modellen is een fabrieksgarantie van 2 jaar van toepassing en batterijen hebben 1 jaar fabrieksgarantie.

 

Bij problemen kan u naast Alrobo ook steeds Robomow support https://www.robomow.com/nl-BE/support/ 043 - 460116 (geen extra belkosten) en contact.be@robomow.eu contacteren. Indien nodig laat Robomow de robot ophalen en wordt deze afgeleverd (gratis tijdens de garantieperiode voor Robomow RC en RS) of u brengt hem langs bij Alrobo.

 

Wiper

 

De garantietermijn van de ZCS robotten bedraagt twee jaar met uitzondering van de K serie ( zes jaar garantie). Deze gaat van kracht op de dag dat uw verdeler de robot registreert op de site van Wiper, met uitzondering van de hierna vernoemde onderdelen.

Voor elk onderdeel vervangen tijdens de garantieperiode, geldt de natuurlijke vervaldatum van de garantie.  Na twee jaar, zal elk vervangen origineel onderdeel dat geregistreerd wordt door de hersteller op de site van Wiper een nieuwe garantie krijgen van 1 jaar, geldig vanaf de installatiedatum.  Bij gebruik van niet originele onderdelen vervalt elke waarborg automatisch.

De garantie is enkel van toepassing indien het onderhoudsschema, beschreven in de bijlage van de

waarborg die u ontvangt bij de aankoop van de robot,  gerespecteerd wordt.

Onderdelen waarop de garantie van twee jaar niet van toepassing is:

 1. Voor elke batterij bedraagt de garantie 6 maanden vanaf de activeringsdag op de Wiper website. Na deze periode wordt het garantiebedrag degressief aangepast op basis van het  gebruik van de robot. Batterijen met een productiedatum hoger dan vier jaar genieten nooit van deze garantietermijn. 
 2. Plastic onderdelen zonder fabricagefouten
 3. Perimeterkabel, mes, lampen, aansluitingskabels
 4. Uitgesleten voor- en achterwielen
 5. Lagers, oplaadschroeven en – platen
 6. Onderdelen met normale slijtage
  1. Koolborstels van de wielmotoren
  2. Koolborstels van de mesmotor
  3. Toetsenbord ( met krassen op)
 7. Alle onderdelen beschadigd door uitzonderlijke weersomstandigheden (natuurrampen, overstromingen, onweer), door nalatigheid van de gebruiker (bijvoorbeeld bij het schoonmaken van de machine met een hogedrukreiniger) of door elektrische storingen en stroompieken (veroorzaakt door storm- en onweer)

 

Interventie bij klant

Indien wij zelf ter plaatse moeten komen dan kunnen wij onze gepresteerde uren (verplaatsing en werktijd bij klant aan 60 Euro excl. BTW) aanrekenen en een kilometervergoeding (0.5 Euro excl. BTW/Km).

 

Robomow banner Alrobo expert