Kress commercial: snelste laadtijd & langere levensduur & dubbel vermogen

8 jaar professionele fabrieksgarantie op de commercial batterijen

5 jaar professionele fabrieksgarantie op de tuinmachines

Commercial Bosmaaier 60 V KC170.9

Kress Commercial 60V 42 cm bosmaaier - Alleen gereedschap

 

 

De eerste echte snoerloze oplossing voor commerciële bosmaaitoepassingen. De Kress bosmaaier maakt het gebruik van gas overbodig. Dankzij een revolutionair accu- en oplaadsysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over een tekort aan vermogen voor grote percelen die uitgebreid moeten worden gemaaid. De door Kress gebouwde borstelloze motor levert het vermogen dat nodig is voor het trimmen van gemanicuurde gazons of het aanpakken van overwoekerde gebieden wanneer dat nodig is. Het ontwerp van de trimmerkop biedt een hoge mate van duurzaamheid, een snel te laden draadfunctie en een aanzienlijke hoeveelheid draad. Combineer IPX4 waterdichtheid met alle functies van de bosmaaier en u hebt een werktuig dat elke klus aankan, onder alle omstandigheden.

 

Met een vermogen tot 30cc op gas/benzine is de Kress Commercial bosmaaier geschikt voor uw dagelijkse tuinaanleg en de moeilijke omstandigheden van overwoekerde gebieden waarvoor gewoonlijk een grotere trimmer nodig is. Met een simpele druk op de knop regelt u het benodigde vermogen tijdens het trimmen.

Het Kress 8-minuten CyberSystem heeft het productpotentieel volledig ontsloten tot 10x de levensduur van de batterij*, 2x het vermogen*, 8-minuten laadtijd* & geen uitvaltijd. Het wachten is voorbij, begin vandaag nog met uw overgang naar zero-emissie * Tot 10x batterij laad/ontlaad cycli vergeleken met 18650/21700 lithium-ion cellen *Tot 2x maximale momentane vermogensafgifte in vergelijking met 18650 lithium-ioncellen *Bij het opladen van 4 Ah of 11 Ah Kress Commercial batterijen met de KAC875 lader.

 

De Quick-load trimmerkop met een spoelcapaciteit van 9 m maakt het mogelijk meer te trimmen en minder lijn op te winden, zodat uw efficiëntie maximaal blijft.

De borstelloze motoren van Kress bieden meer vermogen, een langere looptijd en een langere levensduur dan borstelmotoren. Multifunctionele trimmerbescherming voor flexibel omschakelen tussen trimmerkop en mesblad naar behoefte.

Het ingebouwde LED-bedieningspaneel toont het energieniveau van de batterij en de beschikbare instelbare instellingen.

Verstelbare magnesium toren set voor comfortabel gebruik en compacte opslag tijdens transport.

Een zware niet-flexibele aandrijfas voor maximale duurzaamheid.

De aluminium tandwielkast van Kress is ontworpen voor de veeleisende toepassingen in de tuinbouw, dag na dag, week na week en seizoen na seizoen.

Met een IPX4 waterdichtheidsclassificatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwerking van de klus, zelfs niet op natte dagen als de regen maar niet lijkt op te houden.

Kress bosmaaier 60V (accu niet inbegrepen)

527,72 €

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1 - 6 weken

Commercial Haagschaar 25" 60V KC200.9

Kress Commercial 60V 63 cm heggenschaar - Alleen gereedschap

 

 

Een echte commerciële snoerloze oplossing voor het snoeien van hagen. Ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en lichtgewicht oplossing voor lange werktijden op de langste dagen dat uw hoveniersploeg heggen moet snoeien. De Kress KC200.9 heggenschaar, met een snijsnelheid van 3200 tpm en lasergesneden en geslepen messen, snijdt zich door uw heggenscharen heen. De door Kress gebouwde borstelloze motor levert een uitzonderlijk vermogen dat kan wedijveren met producten die op gas werken. Dankzij het revolutionaire accu- en oplaadsysteem hoeft u niet bang te zijn dat u te weinig vermogen hebt voor de langste heggen. IPX4 waterdichtheid zorgt ervoor dat het weer uw heggenscheren niet zal onderbreken.

 

Een snijsnelheid van 3200 tpm biedt de snijefficiëntie van een gasproduct voor het snoeien van overwoekerde heggen en andere uitdagende heggenrijen.

Het Kress 8-minuten CyberSystem heeft het productpotentieel volledig ontsloten tot 10x de levensduur van de batterij*, 2x het vermogen*, 8-minuten laadtijd* & nul uitvaltijd. Het wachten is voorbij, begin vandaag nog met uw overgang naar zero-emissie. * Tot 10x laad/ontlaad cycli vergeleken met 18650/21700 lithium-ion cellen *Tot 2x maximale kortstondige vermogensafgifte in vergelijking met 18650 lithium-ioncellen *Bij het opladen van 4 Ah of 11 Ah Kress commerciële batterijen met de KAC875 lader

Het ingebouwde LED-bedieningspaneel toont het energieniveau van de batterij en de beschikbare instelbare instellingen.

Door Kress gebouwde borstelloze motoren leveren meer vermogen, een langere looptijd en een langere levensduur dan borstelmotoren.

Ergonomisch, goed uitgebalanceerd en trillingsarm, voor comfortabel en langdurig werken zonder vermoeidheid.

De multi-positie achterhandgreep zorgt voor ergonomisch trimm en in alle posities.

Met een IPX4-waterdichtheid zijn er geen zorgen over het afwerken van de klus, zelfs niet op die natte dagen waarop de regen maar niet op lijkt te houden.

Haagschaar KC200.9

507,39 €

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1 - 6 weken

Commercial Zelfrijder Grasmaaier 21 inch 60 V KC711.9

Kress Commercial 60V 51 cm zelfrijdende grasmaaier - Alleen gereedschap

 

 

De eerste echte snoerloze oplossing voor commercieel gebruik. De Kress loopmaaier maakt gas overbodig. Met een revolutionair accu- en oplaadsysteem hoef je je geen zorgen te maken dat je te weinig vermogen hebt voor lange dagen tuinieren. De door Kress gebouwde borstelloze motor levert een uitzonderlijk vermogen voor mulchen en opzakken. Het maaidekontwerp bevordert een buitengewone luchtstroom voor een ongekende maaikwaliteit. Met een versterkt stalen maaidek, IPX4 waterdichtheid, bumperbescherming aan de voorkant, slijtplaat aan de trimkant en rubberen banden kan de Kress maaier alle moeilijkheden aan die je dagelijks tegenkomt bij het tuinieren.

Het maximale koppel van 9,5 Nm stelt hoveniers in staat om uitdagende klussen zoals nat, diep en dicht gras aan te pakken.

Hoge maaisnelheid van 3300 tpm met een zelfrijdende snelheid tot 6,4 km/u stelt hoveniers in staat variabele maaiomstandigheden aan te pakken voor optimale efficiëntie. De borstelloze motoren van Kress bieden meer vermogen, een langere looptijd en een langere levensduur dan borstelmotoren.

Een verbeterd luchtstroomdek en veelzijdige maaimessen zorgen voor uitstekende mulch- en opzakprestaties. De voorbumperbescherming en de slijtplaat van het zijdek beschermen de maaier tegen schurende structuren tijdens gebruik en vervoer.

 

Het Kress 8-minuten CyberSystem heeft het productpotentieel volledig ontsloten tot 10x de levensduur van de batterij*, 2x het vermogen*, 8-minuten laadtijd* & nul uitvaltijd. Het wachten is voorbij, begin vandaag nog met uw overgang naar zero-emissie. * Tot 10x laad/ontlaad cycli vergeleken met 18650/21700 lithium-ion cellen *Tot 2x maximale kortstondige vermogensafgifte in vergelijking met 18650 lithium-ioncellen *Bij het opladen van 4 Ah of 11 Ah Kress commerciële batterijen met de KAC875 lader.

 

Vier verschillende soorten messen zorgen voor de perfecte snede onder alle grassoorten en omstandigheden (Low Lift, Medium Lift, High Lift, & Gator blade)

De 88L opvangzak betekent minder tijd met legen en meer tijd met maaien.

Het ingebouwde LED-bedieningspaneel toont het batterijniveau en de beschikbare snijsnelheidsinstellingen.

De 2-punts hoogteverstelling maakt het mogelijk de maaihoogte eenvoudig aan te passen en de maaidekhoogte aan te passen voor bepaalde toepassingen.

De heavy-duty differentieelaandrijving zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid, terwijl de automatische koppeling een gemakkelijke overgang van zelfrijdend naar duwend gebruik mogelijk maakt.

Kress zelfrijder grasmaaier 21 inch (accu niet inbegrepen)

1.015,80 €

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1 - 6 weken