Onze prijzen van maairobots vind je via volgende links: Robomow, Segway NavimowWiper, BelroboticsNeem hier contact op voor vlijmscherpe condities,  afgestemd op uw gazon.

 

INSTALLATIE

Bij levering geven wij een toelichting waardoor u wellicht voldoende bagage hebt om zelf aan de slag te gaan. U kan er echter ook voor kiezen om samen aan de slag te gaan of om ons de installatie te laten uitvoeren aan uurtarief. Indien u met een gerust hart wilt het gazon wil verticuteren of gewoon geen kabel wil bovengronds, plaatsen wij de kabel voor u ondergronds om het risico op draadbreuk te beperken. Met onze wendbare kabellegmachine van Duits fabrikaat is een uiterst precieze plaatsing in een mum van tijd een feit !

Een gemiddelde tuin neemt een drietal uur in beslag. Voor een eenvoudige rechthoekige gazon kan dit vaak binnen twee uur. Voor tuinen met meerdere zones, meerdere obstakels, veel bochten, erg grote oppervlakte, ... zal de installatie misschien iets meer tijd vergen, maar je robot is steeds na minder dan een werkdag operationeel. Klinkerwerken, betonboringen, electriciteitswerken, ... gebeuren door de eigenaar.

 

NASERVICE

Werkuren/vervangstukken binnen garantie vallen onder garantie van de fabrikant en voor RC en RS omvat dit ook transport naar service dealer of Robomow. Kabelbreuk valt niet onder garantie. Bij levering leggen we uit hoe u de kabel zelf kan herstellen. Herstel van de kabel door Alrobo of andere werken buiten garantie worden uitgevoerd aan uurtarief.

 

GARANTIE

De Robomow RT  modellen hebben 3 jaar fabrieksgarantie en de RK na registratie 3+1 zelfs jaar fabrieksgarantie. Belangrijk: batterijen hebben 1 jaar fabrieksgarantie. 

Bij problemen kan u steeds Robomow contacteren. Zij stellen een aantal vragen en kunnen vervolgens snel het probleem situeren en een oplossing voorstellen. Indien nodig halen ze de robot op en leveren ze hem terug af. Indien wij zelf ter plaatse moeten komen voor een snelle interventie, dan kunnen wij onze herstel- en vervoerskosten aanrekenen.